Advert
as

Yılmaz, Ak Parti Bayramlaşma Programına Katıldı

Yılmaz, Ak Parti Bayramlaşma Programına Katıldı

Ramazan Bayramı'nda Solhan'a gelen AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler Ak Parti tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı.

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu Solhan’a gelerek bayramlaşma programına katıldı. Programa, Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Fevzi Berdibek,  Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

 

Ramazan Bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”  Bu yıl ilçede yapacağımız yatırımlardan bahsetmek istiyorum. İnşallah nasip olursa ilçede yaklaşık 8 milyonluk bir yatırımız söz konusudur.  4 milyon 400 bin lira maliyet ile geçen yıl ihalesini yapmış olduğumuz 28 km alt yapımız var. Bunun yanında ilçe adına gerçekten sosyal tesis olarak önem arz ettiğimiz 28.000 metre karelik alana inşa edeceğimiz açık alan spor kompleksimiz var. Onunda ihalesini yaptık sözleşmemizi imzaladık. İlgili firma en yakın zamanda başlayacak. Umuyoruz ki bu tesisle birlikte ilçenin ciddi anlamda çehresi değişecek. İlçe halkı, çok daha güzel bir tesise kavuşmuş olacaktır. Sayın Bakanımın katkısı çok oldu. Huzurunuzda kendilerine teşekkür ediyorum. Yine meteoroloji bahçemizde yeni bir sosyal tesis inşa edeceğiz. Ayrıca 110 bin metrekare kilitli taş çalışmamız olacak bunu da ihalesini yaptık yaklaşık bedeli  1 milyon 600 bin lira şimdiden ilçemize  hayırlı uğurlu olsun diyorum.”dedi.

Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Solhanlı eski Belediye Başkanları tek tek söz alarak halkın bayramını kutladılar.

Başkanların konuşmalarından sonra vatandaşların bayramını kutlayan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü; ” Bizleri ve sizleri bu günlere kavuşturan Yüce Rabbime şükürler olsun. İnşallah Cenabı Hak sizleri sevdiklerinize, ailenize daha nice bayramlara ulaştırır. Bu huzurlu günlerin yaşanmasında katkısı olan bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Rabbim bu güzel günler hürmetine birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.”dedi.

 

Programın sonunda halkın bayramını kutlayan AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,” Öncelikle tutulan oruçların kabul olmasını temenni ediyoruz. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte huzur içinde, barış içinde bir Ramazan Bayramını geçirmenizi temenni ediyorum. Her fırsatta Solhan’a gelmeye çalışıyoruz. Solhan bizim için çok kıymetlidir. her zaman bizim yanımızda olduğu için bunu hep söylüyorum. Biz ne yapsak azdır. Solhan gerek Yerel yönetim gerek Merkezi yönetim olarak Solhan’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim Ramazan'da ve arife gününde terör hadiseler yaşandı. Huzurunuzda kim yaparsa yapsın hangi isim altında yaparsa yapsın bütün terör hadisesini lanetliyorum. Cenabı Allah İslam Âlemini de ülkemizi de bölgemizi de bu beladan kurtarsın diyorum. Sonuna kadar Bayramı yaşayacağız. Bayramın ruhunu da diri tutacağız. Bayramın ruhu terörü yenecektir.  Biz bayramda yanayız.  Biz bayramın ruhundan yanındayız kardeşliğinden yanayız ve inşallah galip gelecek olan da bayramdır. Bu vesileyle tekrar Solhanlıların bayramını tebrik ediyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepinize en derin saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum