Advert
as

Çağrı-Der, Ramazan’da 155 Aileye Yardım

Çağrı-Der, Ramazan’da 155 Aileye Yardım

İlçemizde hayırlı faaliyetler yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Solhan Çağrı- Der, Ramazan ayında 155 aileye yardım yapıldığını açıkladı.

Solhan’da yaptığı hayırlı faaliyetlerle tanınan, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi, Solhan Çağrı-Der, Ramazan ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Dernek sekreteri Ayhan Erkmen, Ramazan ayı içerisinde toplam 155 aileye yardım yaptıklarını açıkladı.

 

Yardım raporu hakkında açıklama yapan Erkmen;” Mağfiret, bereket ayı olan ve aynı zamanda manevi atmosferi ile hayatımıza mana, bilinç katan ve zamanımızı terbiye eden onbir ayın sultanı olan Ramazan ayını uğurladık. Ramazan ayında türlü vesilelerle manen feyizlenen tüm Müslümanları tebrik ediyoruz. Gerek bireysel, gerek kurumsal bazda Ramazan ayında infak kültürüne katkısı olan tüm hayır sahiplerinden Allahu teâlâ razı olsun. Hayırseverlerden derneğimiz ulaşan yardımlarla bizlerde dernek olarak 20 aileye nakti,  135 aileye gıda yardımı olmak üzere toplam 155 aileye yardımda bulunduk. Yüce Rabbim yardım hizmetinde emeği ve katkısı olan tüm hayırseverlerin hayrını kabul etsin.”dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum