Advert
as

Solhan Spor’da Görev Değişimi

Solhan Spor’da Görev Değişimi

Solhan Spor Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı Solhan Grand Konak Otel’de yapıldı. Tek adayla gidilen Genel Kurul’da, Yüksel Dere Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig B Grup`ta mücadele eden ve sezonu 7. Sırada bitiren Solhan Spor Kulübünün gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da yeni yönetim kurulu belirlendi.

 

Eski Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Salcan’ın aday olmadığı ve tek adayla gidilen Olağan Genel Kurul’da, Yüksel Dere Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 

Genel Kurul’da teşekkür konuşması yapan Abdulvahap Salcan,” Spor kulübümüz 2012 yılında kurulmasına rağmen çok kısa bir sürede çok büyük başarılara imza atmıştır. Bugün hem 2.lig de hem de 3. Ligde İl’imizi temsil eden Solhan Spor Voleybol takımımızı ilk günden itibaren her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Eski Belediye Başkanımız Niyazi Çavuşoğlu’na, Mevcut Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a, Eski Kaymakamımız Şeref Aydın’a, Şimdiki Kaymakamımız Fatih Okumuş’a, Binpınar A.Ş.’ye, Kalehan Enerji A.Ş.’ye, taraftarlarımıza ilçemizin tüm kurum ve kuruluşlar ile bu başarıları birlikte yaşadığımız ve birlikte kararlarına imza attığımız Yönetim Kurulu üyelerimiz olan Zülfü Çalışkan, Hüseyin Tütünen, Bedrettin Bulak, Ahmet Sönmez, Cahit Cabadak, Şahin Soydan, Erhan Eser ile Sebahattin İslamoğlu ile Antrenörlerimiz Abdullah Abrak ile Metin Kanat’a teşekkür ediyor,  gönlüm rahat ve huzur içerisinde görevi yeni arkadaşlara devrediyoruz. Yeni Yönetime şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.

Seçim sonrası delegelere teşekkür eden yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Dere,”Solhan Spor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezonda hedeflerimizin öncelikle takımla iyi bir uyum sağlayıp, ligde başarılı, hırslı, azimli bir takım olabilmek. Ve tabi playoff’lara kalıp, orada da iyi maçlar çıkarıp ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız yeni sezonda da, bizi desteklemeye devam etsin. İnşallah hep birlikte daha güzel günler görürüz.”dedi.

Yeni Yönetim Kurulunca, Eski Yönetim Kurulu Üyelerine verilen Plaketlerle kongre sona erdi.

Seçim sonrası Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine:

1-Yüksel Dere

2-Nafiz Çapın

3-Erdoğan Kurtaran

4-Mahmut Demir

5-Mehmet Kaçar

6-Siraç Köçer

7-Agit Karagöz

8-Nurullah İslamoğlu

9-Erhan Eser

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise,

1-Zülfü Çalışkan

2-Servet Bozkurt

 

3-Sebahattin Çelikel

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum