Advert
as

İHH’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

İHH’dan İhtiyaç Sahiplerine Yardım

İHH Solhan Şubesi, "Kardeşliği Hisset Vakit Ramazan" sloganıyla yardım çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi 147 aileye Ramazan kumanyası ile 40 aileye et dağıtımı yapıldı.

Yardım çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, her Ramazan ayında gıda, giyim ve et dağıtımı yapan İHH'nın bu yıl yine yetimlerin yüzünü güldürerek, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdiğini söyledi. Başkan Tunç,” Solhan Merkez ve köyler dahil 147 Ramazan kumanyası dağıttık ve 40 yetim ve yoksul aileye et dağıttık. Katkı sunan hayırsever kardeşlerimizden Allah Teale razı olsun. Bayram öncesi herhangi bir aksilik olmazsa 120 yetim kardeşlerimize bayramlık giyim yardımı yapacağız.”diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum