Advert
as

Camiler Çocuklarla Şenlendi

Camiler Çocuklarla Şenlendi

Yaz Kur'an Kurslarının açılması ile Solhan'da camiler, Kur'anı Kerim ve Temel İslami Bilgileri öğrenmek isteyen çocuklar ile dolup taştı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün her yaştan öğrencinin katıldığı ve günde 3 saat eğitim verilen kurslarda; Kur'an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi dini içerikli derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

 

Solhan'da tüm camii ve Kur'an kurslarında düzenlenen Yaz Kur'an Kursları, yoğun ilgi görüyor. Kurslar vasıtasıyla çocuklar dini bilgilerin yanı sıra ileriye dönük hayatlarında büyük önem taşıyan konularda da bilgi sahibi oluyor.

 

19 Haziran 2016 Salı günü başlayan Yaz Kur'an Kursları, hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında düzenleniyor. Her yaştan halkın katılımına açık olan ve 3'er haftalık 3 dönem halinde 'Kurs Sistemi' esasına göre ders verilen Yaz Kur'an Kursları 17 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum