Advert
as

Belediyeden Bin Kişiye İftar Yemeği

Belediyeden Bin Kişiye İftar Yemeği

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın ev sahipliğinde Hayalim Düğün Sarayı’nda düzenlenen iftar programına bin kişi katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın ev sahipliğinde;  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak,  Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kaymakam Fatih Okumuş, Bingöl İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Ak Parti İl ve ilçe teşkilatları, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, vakit darlığından dolayı konuşmasını kısa tutarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirtti.  Başkan Yıldız,”Belediyemizin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programına hepiniz hoş geldiniz diyorum. Bu mübarek Ramazan ayının İslam aleminin birliğine, kardeşliğine vesile olmasını yüce Rabbimizden temenni ediyorum. Yine bu mübarek Ramazan ayının bizlere mağfiret olmasına diliyorum.”dedi.

 

Daha sonra Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz birlik beraberlik mesajlarını vererek Solhan’da yapılan hizmetleri dile getirdiler. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum