Advert
as

Solhan İHH ve Çağrı-Der'den Et Dağıtımı

Solhan İHH ve Çağrı-Der'den Et Dağıtımı

İlçemizde faaliyette bulunan Solhan İHH ve Çağrı-Der, Ramazan’da yetim ve ihtiyaç sahiplerine et dağıtımında bulundular.

 

 

İlçemizde faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları olan Solhan İHH ve Çağrı- Der, Ramazan ayında 60 yetim ve muhtaç aileye et dağıtımında bulundular.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada,”Bir hayırseverimizin bağışladığı etleri ihtiyaç sahibi 60 aileye ulaştırdık. Bu çalışmamız kapsamında ailelerimizin yüzleri güldü. Bu mutluluk tabi bizleri de ziyadesi ile sevindirdi. İnşallah ilerleyen günlerde düzenli olarak yapmış olduğumuz yardım çalışmalarımıza devam edeceğiz.”denildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum