Advert
as

Fırıncıların Zorlu Ramazan Ayı Mesaisi

Fırıncıların Zorlu Ramazan Ayı Mesaisi

Ramazan ayı ile birlikte Solhan’da fırınlarda çalışan ustalar, 250 dereceyi bulan fırın karşısında işini de orucunu da aksatmıyorlar.

 

 

 

Ramazan’da fırın ustaları, 250 dereceyi bulan fırın karşısında işini de orucunu da aksatmıyorlar. İftara ekmek yetiştirmek için ateşin karşısında ter döken ekmek ustaları, sıcaktan etkilenseler de işlerini severek yaptıklarını anlattılar.

Fırında yıllarca çalıştığını belirten Fırın Ustası Tuncay Peşmen, "250 derece sıcaklıkta, fırının önünde zor olsa da işimi severek yapıyorum. Hem oruç tutup hem de bu sıcaklıkta çalışmak çok zor ama yine de Allah yardım ediyor. Rabbim böyle işte çalışan bütün meslektaşlarıma güç ve kuvvet versin."

 

Tuncay Usta son olarak,Ramazan Ayı’nın birliğimize, beraberliğimize ve yeniden dirilişimize vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum