Advert
as

Solhan’da Dini Kitaplara Ramazan Rağbeti

Solhan’da Dini Kitaplara Ramazan Rağbeti

Solhan’da Ramazan ayı nedeniyle dini kitaplara ilgi arttı. İlçede 3 yıldır Ramazan ayına has mini kitap fuarı işleten Ayhan Erkmen, başta Kur’an’ı Kerim olmak üzere dini kitaplara yoğun ilgi gösterildiğini belirtti.

 

 

Solhan Ulu Camii Karşısında Ayhan Erkmen tarafından açılan mini kitap fuarında, kampanya dâhilinde kitaplar ve Kur’an-ı Kerimler vatandaşların ilgisine sunuldu.

 

Mini fuar hakkında bilgi veren Erkmen, “Mübarek Ramazan ayının gelişiyle birlikte Ramazan’ın ruhuna uygun bir aktivite gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da mini kitap fuarı açtık. Piyasa değerinden yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla kitapları temin etme imkânı sunuyoruz. İnşallah faydalı bir çalışma olur. Düşüncemiz her Ramazan ayında bu etkinliği güzelleştirip çeşitlendirerek halkımızın istifadesine sunmaktır. Bütün halkımızı kitap fuarımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum