Advert
as

Öğrenciler, Emeklerini Sergiledi

Öğrenciler, Emeklerini Sergiledi

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yılsonu sergisi, okulun atölyesinde düzenlenen törenle açıldı.

 

 

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin geleneksel hale getirdiği ve her eğitim-öğretim yılı sonunda düzenlediği sergi, törenle açıldı.

 

Okul atölyesindeki Sergiye Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, İlçe Halk eğitim Müdürü İhsan Sönmez, Gençlik ve Spor Müdürü Cemal Esen, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kurum Müdürleri, Okulun İdareci ve Öğretmenleri ile öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Sergi hakkında konuşan Okul Müdürü Çağrı Bektaş,” Sergimizde, öğrencilerimizin yıl içerisinde yapmış oldukları ürünleri, çalışmalarını davetlilerin beğenisine sunduk. Öğrencilerimizin, el emeği göz nuru olan ve alın teri katarak azimle çalışmaları sonucu yaptıkları ürünler davetliler tarafından ilgi gördü. Ayrıca kültür derslerine katkı sağlaması için ders sokakları haline getirdiğimiz koridorlarımız da davetlilerin beğenisini kazandı. Sergimizin gerçekleştirilmesinde ve hazırlanmasında emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize; ayrıca sergimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve onurlandıran tüm katılımcılara da Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum