Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan Solhan Haber’e Ziyaret

Kaymakam Okumuş’tan Solhan Haber’e Ziyaret

İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş Solhan Haber’i ziyaret ederek gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi ile görüştü.

 

 

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş, gazetemizin sahibi Ahmed Çiftçi ile bir süre sohbet etti.

 

Kaymakam Okumuş, Ramazan ayı münasebetiyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ramazan Ayında muhtaç 100 kişiye, her gün iftar yemeği verileceğini belirten Kaymakam Okumuş, “Vakfımız, Ramazan Ayında evinde sıcak yemek yapamayacak 100 kişiye, her gün iftar yemeklerini evlerine götürerek teslim edecektir. Ayrıca, tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kumanyası dağıtılacaktır. Diğer bir etkinliğimiz ise Ramazan ayının sonlarında toplu iftar yemeği vermeyi düşünüyoruz."dedi.

 

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, Kaymakam Okumuş’a teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum