Advert
as

Okumuş ve Yıldız’dan Sütbir’e Ziyaret

Okumuş ve Yıldız’dan Sütbir’e Ziyaret

Kaymakam Fatih Okumuş ile Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçemizde hizmet veren, Sütbir Fabrikasını ziyaret ettiler.

 

 

Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Tunç ile birlikte ilçemizde hizmet veren Süt İşletme Fabrikasını ziyaret ederek tesiste incelemelerde bulundu.

 

Sağlığa uygun bir şekilde üretim yapıldığını belirten Sütbir Yönetim Kurulu Başkanı Agit Karagöz, fabrika ve süt ürünleri çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karagöz;” 2012 yılında kurduğumuz tesisimizde 2013 yılında üretime başladık. 3 yılda düzenli olarak ayran, yoğurt, beyaz peynir ve köy tarzı yöresel peynir üretimi yapıyorduk. Ekipman ile ilgili çalışmaları üç yılda tamamladıktan sonra çeşit yapma projemizi hayata geçirdik. Ürün çeşitliliği kapsamında kaşar, dil ve örgü gibi haşlamalı yöresel ürün üretimine başladık. Bölgeye hitap eden ürünlerle büyümeye gayret ediyoruz. Hedefimiz; Sütbir markasını en iyi markaları arasına sokmaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum