Advert
as

İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçedeki koordinasyonu sağlamak, sorunları tespit etmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Kaymakam Fatih Okumuş Başkanlığında İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

 

 

İlçe genelinde yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla İlçemizde İl İdaresi Kanunun 40. maddesi uyarınca 2016 yılı 2. dönem İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Solhan Öğretmenevinde yapıldı.

İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş ve kurum amirleri katıldı.

Koordinasyon kurulu toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş; Solhan’da kamu kurumları arasındaki uyumun çok iyi olduğuna ifade eden Kaymakam, sorunların dile getirilmesi ve ortak çözüm üretilmesi için kurumlararası koordinasyonunun önemine dikkat çekerek, bütün kurumların ortak başarısı ilçenin başarısı olacağını söyledi. Kaymakam, ayrıca yürüttükleri gayretli çalışmalardan dolayı toplantıya katılan tüm daire amirlerine teşekkür etti.

 

 

Koordinasyon toplantısında; İlçe ve köylerdeki içme suyu depolarının kontrolü, Yüzmenin tehlikeli olduğu yerlerin tespit edilmesi ve bu alanlarda jandarma, emniyet ve muhtarlarla koordineli çalışılması,  Personellerin mesai saatlerine dikkat edilmesi ve araç gereçlerin kullanımı konusunda hassasiyet gösterilmesi gibi konular ele alınıp değerlendirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum