Advert
as

Tavz-Der, 7. Bingöl Başarı Ödülleri Gecesine Start Verdi

Tavz-Der, 7. Bingöl Başarı Ödülleri Gecesine Start Verdi

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bingöl Başarı Ödülleri Gecesine start verdi.

Ödülle hak kazanan kişi, kurum ve kuruluşları belirlemek için kurulan 3 komisyondan Basın ve STK komisyonları Tavz-Der toplantı salonunda bir araya geldiler. Başarı Ödüllerinin 27 Aralık 2015 yılında 7.sini düzenleyeceklerini söyleyen dernek yönetim kurulu başkanı Murat Soysal; ödüllerin hak edeceklere ulaşması için hassasiyetle davrandıklarını söyleyerek, basın ve STK temsilcilerinin gündemden haberdar olmaları açısından; bu ödülleri belirlerken kendileri ile istişare ediyoruz şeklinde konuştu. Basın Komisyonu, STK komisyonu ve Dernek komisyonu olmak üzere ödüle hak kazananları belirlemek için 3 komisyon kurduklarını dile getiren Soysal; basın ve STK komisyonlarının 10 kategoride belirleyecekleri kişi, kurum ve kuruluşlar dernek komisyonu tarafından araştırılarak nihai karar verileceğini vurguladı.

Her yıl düzenlenen gece ile dağıtılan ödüllerden gayelerinin, Takdir, teşekkür ve teşvik etmek olduğunu söyleyen Soysal; bu gecede ödül vermenin yanı sıra Bingöl’ün kültürünü ortaya koymak ve kültürel zenginliğe dikkat çekmek olduğunu dillendirdi. Böylesi bir gece ile Bingöl ve Bingöllüleri bir araya getirip kaynaştırmaya da vesile olduklarını söyleyen başkan Soysal, bundan büyük bir manevi haz aldıklarını söyledi.

Katılımcılara dağıtılan ödül belirleme formları doldurulup, katılımcılar da kendi fikirlerini söyledikten sonra toplantı sona erdi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum