Advert
as

Yüzenada Anaokulu’ndan Yılsonu Şöleni

Yüzenada Anaokulu’ndan Yılsonu Şöleni

Yüzenada Anaokulu’nun hazırladığı yılsonu programı renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Yüzenada Anaokulu öğrencilerinin haftalar süren emek ve çabaları sonucu ortaya çıkan sosyal, kültürel aktiviteleri sundukları programa katılan katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı. Miniklerin birbirinden güzel oyunları, izleyicilerden büyük beğeni alırken izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

 

Görsel şöleninin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Fatih Okumuş, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti, bu tür etkinliklerin öğrencilerin öz güvenlerini kazanmaları açısından çok önemli olduğunu söyledi.  Program daha sonra anasınıfı öğrencilerinin kelebekler sınıfı slayt gösterisi, kelebekler sınıfı ateş böceği şarkılı oyunu, çalışkan arılar sınıfı slayt gösterisi ve çalışkan arılar sınıfı kelebek rondu ile diğer sunumlar katılımcılar tarafından büyük alkış topladı. Öğrenciler, müzik eşliğinde sundukları gösterilerde sevgi, saygı, kardeşlik, barış ve mutluluk mesajları verdi.

 

Birbirinden renkli gösteriler sunan minikler daha sonra protokol üyelerinin elinden mezuniyet hatırası olan belgelerini aldılar. Belgelerini alan miniklerin sahnenin ortasında toplanıp keplerini havaya atmalarıyla program sona erdi.  Yapılan programa Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, daire amirleri, okul idarecileri ile öğrenci velileri katıldı.

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum