Advert
as

Meslek Yüksekokulunda 146 Öğrenci Eğitim Alacak

Meslek Yüksekokulunda 146 Öğrenci Eğitim Alacak

2016-2017 Akademik yılında ilçemizde eğitime başlayacak olan Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun iki programına öğrenci alımı YÖK tarafından onaylandı.

 

 

 Her programa 40 öğrenci olmak üzere toplam 80 öğrenci alınacak. Toplam öğrenci sayısı ise 146 olacak.

Yapımı sona eren ve teslim alınan Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için güzel bir haber de YÖK’ten geldi. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ile Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programlarına, 2016-2017 Akademik Yılında öğrenci alımı için yapılan müracaat YÖK tarafından olumlu görüldü ve onaylandı. Her iki programa 40’ar öğrenci alınacak. Bu yıl ilk defa öğrenci alınan Çocuk Gelişimi Programının da öğrenci sayısı 30’dan 40’a çıkarıldı.

 

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun Çocuk Gelişimi Programında 26 öğrenci öğrenim görüyor. 2016-2017 Akademik Yılında üç programa alınacak 120 yeni öğrenci ile bu sayı 146’ya çıkmış olacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum