Advert
as

Solhan’da Akil Gençler Platformu Kuruldu

Solhan’da Akil Gençler Platformu Kuruldu

Bingöl İl Yönetim Kurulu Kararıyla Solhan İlçe Akil Gençler Platformu Başkanlığına Adem Çetinelli atandı.

 

 

 

Akil Gençler Platformu Solhan heyet başkanlığına atanan Adem Çetinelli; ülkemizde faaliyet gösteren, toplumsal ahlakı ve özgürlükleri hiçe sayan zararlı gruplarla, 'Demokratik, Uygar ve Medeni bir şekilde mücadele etmek’ olduğunu belirtti.

 

Amaçlarını dile getiren Başkan Çetinelli,”Gençlerin bireysel çalışmalarını, belirli çoğunlukta ve kitlesel boyutlara kanalize ederek daha etkili çalışmalar ortaya çıkartmak. Toplumsal bütünlüğü, birlik ve beraberliği ayakta tutacak çalışmalarda bulunmak. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm gençlere eşit muamelede bulunmak. Milli ve manevi değerlerimizi koruyup kollayacak, vizyon sahibi gençler yetiştirmek. Akıllı, stratejik bilgi birikimiyle kararlar alan gençlerimizi, medyada etkin olarak söz sahibi yapmaktır.”dedi.

 

Son olarak Çetinelli,” Akil Gençler, 12 Eylül 1980 askeri darbesinde tank paletleri altında kalan gençlerin yeniden dirilişidir. Akil Gençler, Yeni Anayasa‘nın Yeni Türkiye'nin ümitvar gençleridir.

 

Akil Gençler, Edirne'den Hakkâri’ye başlatmış oldukları birlik ve beraberlik yürüyüşünün ayak sesleridir. Bizim ideolojimiz insandır.  Akil Gençler Platformu halkın çocuklarının yüreklerini ortaya koyarak meydana getirdikleri kardeşlik harekâtıdır.Akil Gençler Platformu kardeşliğe sevdalanmış gençlerin mücadelesidir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum