Advert
as

Bingöl’de Kök Kenevir İmha Edildi

Bingöl’de Kök Kenevir İmha Edildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bingöl’de yapılan çalışmalarda bin 100 kök kenevir ele geçirilerek imha edildi.


Bingöl’de yapılan çalışmalarda bin 100 kök kenevir ele geçirilerek imha edildi. 

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada,“Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca Merkez İlçe mülki sınırlarında yapılan operasyon neticesinde beş ayrı noktada ormanlık arazi içerisinde ekilmiş (1.100) kök kenevir ele geçirilerek olay yerinde imha edilmiştir. Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, bölge halkımızın da desteğiyle uyuşturucu veya uyarıcı madde ile mücadeleye aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum