Advert
as

Deprem Tırı, Hizmet Vermeye Başladı

Deprem Tırı, Hizmet Vermeye Başladı

Bingöl’e gönderilen Deprem Simülasyon Tırı ile vatandaşlara deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapmaları gereken kurallar uygulamalı olarak öğretildi.

Başbakanlık AFAD tarafından geçici olarak Bingöl’e gönderilen Deprem Simülasyon Tırının açılış programı 4 yol Denizbank önünde yapıldı. Programa Bingöl Vali Yardımcısı Tunahan Çil ve kamu kurum amirleri katıldı. Daha sonra simülasyon tırı çalıştırılarak vatandaşlara deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapmaları gereken kurallar uygulamalı olarak öğretildi. Vatandaşlar, simülasyon tırının Bingöl'e gelmesinden son derece memnun olduklarını bildirerek; “ AFAD'a teşekkür ediyoruz, deprem bölgesinde yaşamamıza rağmen nasıl hareket ettiğimizi bilemiyoruz. Bu tür programlar sayesinde en azından uygulamalı olarak deprem anında ne yapmamız gerektiğini öğrenmiş oluyoruz.” dediler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum