Advert
as

Solhan Kızılay Şubesi Kapandı

Solhan Kızılay Şubesi Kapandı

Türkiye Kızılay Derneği Solhan Şube Başkanı Eşref Canlı, 2011 yılında kurulan Solhan Kızılay şubesinin kapandığını belirtti.

Türkiye çapında Nüfusu 90 Bin’in altında bulunan yerleşim yerlerindeki Kızılay Şubelerinin kapandığını belirten Şube Başkanı Eşref Canlı,“Kızılay Şubemiz, 8 yıldır ilçemizde gönüllü kan bağışı kampanyası düzenledi. Muhtaç halkımıza nakdi ve ayni yardımlar yaptık. Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı Kerem Kınık başkanlığında toplanan yönetim kurulu aldığı karar ile nüfusu 90 binden az alan yerleşim birimlerinde Kızılay Şubelerinin kapatılmasını ön gördüler. Bu kararla Solhan Kızılay Şubesi kapatıldı.“ dedi. 

Solhan Kızılay Şubesinde bulunan demirbaş eşyalarının Muş Kızılay Şubesine, ellerinde bulunan gıda ve giyim eşyalarının ise Solhan ilçe kaymakamlığına teslim edildiğini açıklayan Başkan Canlı, 2011 yılında kurulan şubede yapılan faaliyetlerde emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkür etti.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum