Advert
as

TOBB’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

TOBB’dan Öğrencilere Giyim Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) işbirliğiyle 600 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(BİNTSO)’nın girişimleri sonucu Bingöl genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye verilmek üzere TOBB tarafından BİN TSO’ya gönderilen giyim yardım paketleri, BİNTSO Başkanı Erkan Çalbay, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Suna, Bingöl TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Kolak, Murat Akçan ve Macit Tekstil firma yetkilisi Fırat Macit’in katılımıyla Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yardım paketlerinin tesliminden sonra bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Suna, kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce yapılan giyim yardımının çok anlamlı ve faydalı olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlendiğini kaydeden Suna, giyim yardımının il genelindeki tüm okullarda eğitim gören öğrencileri kapsadığını söyledi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay ise, TOBB aracılığıyla her yıl Bingöl’de ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldığını hatırlatarak, en büyük yardımın eğitime ve çocuklara yapılan yardım olduğunu vurguladı. Ayrıca Başkan Çalbay Bingöl TSO ve İl Milli Eğitim arasında imzalanan işbirliği protokolü, ortak yürütülen “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında okullara yapılan bu yardımların da ayrıca çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Özelikle kış mevsimi öncesi giyim yardımının yapılmasının yerinde bir karar olduğunu ifade eden Çalbay, şöyle dedi:“TOBB’un her yıl Bingöllü ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmaması bizleri son derece mutlu etti. İlimizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin mont ve bot ihtiyacını karşılamak amacıyla yardımda bulunuyoruz. Bu yardımda katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum”

 

Yapılan açıklamaların ardından giyim paketleri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum