Advert
as

Vali Mantı:”Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak”

Vali Mantı:”Amacımız Üst Sıralarda Yer Almak”

Vali Ali Mantı Başkanlığında, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projeleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Mantı, amaçlarının Türkiye’deki hizmet sıralamasında üst sıralarda yer almak olduğunu belirtti.

Bingöl İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mantı, KÖYDES projesi kapsamında köylerin ihtiyacı olan hizmetlerin ifasına yönelik çalışmaların bu yıl da artarak devam edeceğini ifade etti. Vali Mantı, amaçlarının, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması için titizlikle çalışarak projeleri zamanında tamamlamak ve Türkiye’deki hizmet sıralamasında üst sıralarda yer almak olduğunu belirtti.

Toplantıda İlçe Kaymakamları ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, 2018 yılı içerisinde İlçelerde yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler aktardı.

Toplantıya, Vali Sayın Ali Mantı’nın yanı sıra Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, İlçe Kaymakamları, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Encümen Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, FKA Bingöl Yatırım Destek Ofisi Temsilcisi İsa Telimen ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum