Advert
as

Yaz Kur’an Kursu Kayıtları Başladı

Yaz Kur’an Kursu Kayıtları Başladı

Okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte çocuklar için maneviyatın temel taşlarından olan yaz Kur’an Kursu kayıtları başladı.

2018 yaz tatilinde açılacak olan Kur’an kursları için kayıtlar devam ediyor. 18.06.2018 tarihinde başlayan kayıtlar 25.06.2018 Pazartesi gününe kadar devam edecek. İki kur halinde 8 hafta devam edecek kurslar 17.08.2018 tarihinde son bulacak 

İlçe genelinde cami ve kurslarda verilecek olan elifba dersleri ile birlikte siyer, Arapça, itikad, tecvit bilgisinin yanında yapılacak piknik ve çeşitli etkinliklerle çocukların yaz kurslarında hem eğlenmeleri hem de din ilimleri noktasında bilgilenmeleri sağlanmaya çalışılacak. 

Kurslar ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulu Camii İmam Hatibi Mehmet Bingöl,“Çocuklarımız kesinlikle yaz Kur’an kurslarında sıkılmayacaklardır. Dini bilgiler, siyer, tecvid ve İslam ahlakı ile ilgili bilgiler çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli bir yer tutacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimiz bu bilgiler ile özünden kopmadan gelecek nesiller için köprü olacaklardır. Geçmişini unutmadan geleceğe taşıması için bu bilgileri öğrenmek durumundadır." dedi.

Ebeveynlere çağrıda bulunan Bingöl, "Bu vesile ile anne ve babalar çocuklarını en yakın camilere yönlendirmelidirler. “ ifadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum