Advert
as

Halk Otobüsleri Tamamen Yenilendi

Halk Otobüsleri Tamamen Yenilendi

Bingöl Belediyesi ve S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifince yürütülen ortak çalışma neticesinde 28 milyon liraya alınan 80 toplu taşıma aracı törenle hizmete girdi.

İnönü Mahallesi eski otogar alanında düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Anadolu Isuzu firması yetkilileri, toplu taşıma araçları sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Yılmaz, vatandaşların uzun süreden beri özlemini duyduğu araçların hizmete girdiğini söyledi.

Yılmaz, “Uzun bir zamandır bu konuda bize şikayetler vardı, mevcut toplu taşıma araçları eskidiği, konfor ve güvenlik açısından sıkıntı oluşturuyor şeklinde vatandaşımızın şikayetleri vardı. Belediyemiz ve kooperatifimiz kulak verdi ve güzel bir proje ortaya çıktı. 28 milyon gibi çok önemli bir yatırım oldu. 80 araç hizmete alınacak. Toplu taşımada konfor inşallah çok daha üst seviyeye çıkacak. Araçların Bingöl'e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Barakaz: “her kesim rahat edecek”

Belediye Başkanı Yücel Barakazi de çok fonksiyonlu otobüslerin hizmete sunulmasıyla başta engelli ve yaşlılar olmak üzere herkesin daha çok rahat edeceğini belirtti.

İlk etapta 16 toplu taşıma aracının geldiğini, bugün getirilen 64 araç ile bu sayının 80'e ulaştığını kaydeden Barakazi, "Toplu taşıma, toplumun tüm bireylerine hitap eden bir hizmettir. Son model ve modern araçların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Anadolu Isuzu Otobüs İş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut ise getirilen son model ve konforlu toplu taşıma aracının ilk defa Bingöl'de kullanılacağını vurguladı.

Karabulut, "Sınıfının en yeni, geniş iç hacimli, konforlu ve güvenli aracı, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kolay erişimine uygun olarak tasarlanan yeni Isuzu Novociti Life aracımızın, ülkemizde ilk kez siz değerli Bingöllü dostlarımızın hizmetine sunulması da bize ayrı bir heyecan ve gurur yaşatıyor” diye konuştu.

 

Tören, kurdele kesimi ve toplu taşıma araçlarının temsili anahtarının Başkan Barakazi ve S.S. 18 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi yetkililerine vermesiyle sona erdi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum