Advert
as

Vali Mantı, Basın ile İftarda Bir Araya Geldi

Vali Mantı, Basın ile İftarda Bir Araya Geldi

Bingöl Valisi Ali Mantı, basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

Vali Ali Mantı, il ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. iftar yemeğine Vali Yardımcıları Cevat Gün, Tunahan Çil, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Müftüsü Muharrem Genç ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Burtaşkıray katıldı. 

İftar sonrası İl Müftüsü Muharrem Genç tarafından dua yapıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında Vali Mantı, gazetecilerle bir süre sohbet etti. Vali Mantı ayrıca, Türkiye'de de ses getiren Sütaş projesi yatırımını Bingöl'e kazandırdıklarını söyledi. Projenin sadece Bingöl için değil tüm bölge için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. 

Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum