Advert
as

Tavz-Der’den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Tavz-Der’den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Solhan Tavz-Der Gençlik Komisyonu Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımında bulundu.

Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımında bulunan Solhan Tavz-Der Gençlik Komisyonu, katkı sunanlara teşekkür etti. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Solhan Tavz-Der Gençlik Komisyonu Başkanı İdris Aslan,”Gençlik Komisyonu olarak Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımında bulunduk. Tavz ailesi olarak bu yardımlarda bulunmamızın amacı öncelikle Allah'ın rızasını kazanmak sonra da sizlerin dualarınıza dahil olmaktır. Bu yardımları yaparken amacımız ferdi yardımda bulunmak değil umumi düşünerek elimizden gelene kadar her kapıyı çalarak toplam 70 aileye gıda ve nakdi yardımında bulunduk. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen halkımıza ve değerli Gençlik Komisyonu üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum