Advert
as

Sözleşme İmzalandı, Başvuran Yüzde 50 Hibe Alacak

Sözleşme İmzalandı, Başvuran Yüzde 50 Hibe Alacak

“Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar 12. Etap” kapsamında hibe almaya hak kazanan yatırımcılarla Tarım İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmeleri imzalandı.

Bingöl İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile hibe almaya hak kazanan yatırımcılar arasında sözleşme imzalandı. “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar 12. Etap” kapsamında hibe almaya hak kazanan yatırımcılarla İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmeleri imzalandı. Toplam 13 Milyon Lira yatırım yapacak olan yatırımcılar, yüzde 50 hibe alacak. 

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “projeleri başarılı bulunan 8 yatırımcı ile sözleşme imzalanarak projelerin uygulama aşamaları başlamıştır. Toplam 13.891.000 TL yatırım büyüklüğü olacak proje yatırımlarına Bakanlığımız tarafından %50 oranda toplam da 6.945.500 TL hibe desteği sağlanacaktır” denildi.

Açıklamada, proje sahiplerinin projelerini 31 Mayıs 2019’a kadar tamamlayacağı belirtilerek, “Projelerin 6 adedi Tarımsal Üretime yönelik yatırımlar olurken 1 adedi Hayvansal Ürün işleme ve 1 adedi ise Kırsal Turizme yönelik tesis yatırımlarından oluşmaktadır. Projelerin 1 adedi Adaklı ilçemizde, 1 adedi Solhan ilçesinde ve 6 adedi ise merkez ilçe kırsal alanlarda uygulanacaktır. Projeler en son 31 Mayıs 2019 tarihine kadar tamamlanacaktır.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum