Advert
as

Gençler İftar Sofrasında Buluştu

Gençler İftar Sofrasında Buluştu

Solhan Kaymakamlığının ev sahipliğini yaptığı, Solhan Gençlik Merkezi koordinesinde Gençlere yönelik İftar Programı düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen iftar programı Solhan Gençlik Merkezinin organizasyonuyla gençleri Almer Cafe ve Restaurantta bir araya getirdi. 

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Okumuş, Cumhuriyet Başsavcısı İzzettin Bozkuş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nafiz Çapın, Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Müdürlüğüne üye olan sporcuların yanı sıra bazı okullardan öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında Kaymakam Fatih Okumuş tarafından gençlere yönelik yapılan konuşmada “Spor Yüksekokuluna girmek için çeşitli kurslara ve programlara katılıyorsunuz. Gençlik Spor Müdürlüğümüzün kendi hocaları, kendi personelleri, kendi idarecileri var. Zülfü Hocam, Nafiz Hocam ciddi anlamda fedakar bir şekilde çalışıyorlar. Bu anlamda Solhan'da açığa çıkmayı bekleyen yetenekler kabiliyetler gün ışığına çıkmayı bekleyen bu kabiliyetleri ortaya çıkartma noktasında ciddi anlamda gayret gösteriyorlar. Proje yapmaya çalışıyorlar, belediye olsun, kaymakamlık olsun, sivil toplum kuruluşları olsun, özel sektör olsun bunlarla daima planlarını fikirlerini paylaşıyorlar. İstiyorlar ki onlarda bizim Solhanlı gençlerde belki üniversite kazanırlar veya kazanmazlar. Bir şekilde milli sporcu olsunlar, bir şekilde spor konusunda kabiliyetleri vs. bunu bir şekilde ticarete bir şekilde maişete çevirsinler şeklinde uğraşıyorlar. Size de bu uzatılan eli sımsıkı tuttunuz, bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum. Bu eli lütfen bırakmayın Gençlik Spor sizin için uğraşıyor. Sizlere el uzatmışlar, lütfen sizde o eli bırakmayın, kabiliyetinizi ortaya çıkartılması noktasında bu kabiliyetin kendi hayatınıza istikbalinize yansıması noktasında bir şeyler yapılıyor. Sizler de yeteneklerinizi ortaya çıkartılması noktasında özverili ve dirayetli çalışmalarınıza devam ediniz. Bu konuda özellikle hem Gençlik Spor’un, hem de özellikle sizlerin, hocalarımızın da sizlerin uğraştığınız alanla ilgili aileleri sağlıklı, doğru bir şeklide bilgilendirmesi gerekiyor. Bizler burada profesyonel bir şey için uğraşıyoruz. Sizin her biriniz Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağını temsil etmeye aday olduğunuzu biliyor, hepinize inanıyorum. Teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verildi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum