Advert
as

Belediyeden Geleneksel İftar Yemeği

Belediyeden Geleneksel İftar Yemeği

Solhan Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın ev sahipliğinde Cema Düğün Sarayı’nda düzenlenen iftar programına bin kişi katıldı. 

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Bingöl Milletvekili Adayları Fevzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Kanaat önderleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Kurum Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirtti.  

Başkan Yıldız “Bizleri kırmayıp iftar programımıza teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Bilindiği gibi İslam âlemi zor günler geçiriyor, rabbim inşallah bu mübarek ayın hatırına Müslüman kardeşlerimizin de acısını bir an önce dindirir. Dertlerine derman olur. Bu ayın hürmetine bütün ibadetlerimizi, oruçlarımızı indinde kabul buyursun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Katılımlarınızdan dolayı tekrardan Allah hepinizden razı olsun.”dedi. 

Daha sonra Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Bingöl Milletvekili Adayları Fevzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler birlik beraberlik mesajlarını vererek Solhan’da yapılan hizmetleri dile getirdiler. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum