Advert
as

“Bingöl, İslam Kalesi Olarak Kendini İspatlamıştır”

“Bingöl, İslam Kalesi Olarak Kendini İspatlamıştır”

Partisinin Bingöl Seçim bürosu açılışında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, Bingöl'ün İslam kalesi olarak geçmişten günümüze, kendini ispatladığını söyledi.

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı, seçim bürosu açılışını yaparak, milletvekili adaylarını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel'in katılımıyla düzenlenen seçim bürosu açılışında milletvekili adayları Hamdullah Tasalı, Yüksel Bingöl ve Fuat Sönmez kamuoyuna tanıtıldı. 

Aday tanıtım programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Temel, parti olarak ilk defa 81 ilde seçime gireceklerini belirtti.

 

"Bingöl İslam'ın kalesidir" 

Açılış programında Bingöllülere seslenen Temel, "Değerli Şeyh Said Efendi ve Feki Hasan'ın torunları! Biliyorsunuz; burası İslam kalesidir. Bingöl İslam kalesi olarak geçmişten günümüze, kendini ispatlamıştır. En zorba dönemlerde, askeri darbelerin, tankların bu sokaklarda gezdiği günlerde bile sizler, seçim sandıklarına giderek orada şu an başımıza musallat olan ve başımızda bulunan cuntacı anayasaya 'hayır' demiştiniz." dedi.

 

"Ankara'ya giden sizleri unutuyor" 

Halka, HÜDA PAR adaylarına destek vermesi çağrısında bulunan Temel, "Eminim ki siz hür adaylara ve sizi temsil eden, sizin içinizden çıkan, sizlerden biri olan, sizin kendilerini tanıdığınız onların sizi tanıdığı adaylara 'evet' diyeceksiniz. Çünkü bu size yakışıyor. Sizin geçmişiniz bunu ispatlıyor ve bu adaylardan başka sizlerin tercih edebileceğiniz adaylarınız mevcut değil. Bundan emin olabilirsiniz. Bugüne kadar defalarca başkalarını denediğiniz, toplu bir şekilde burada ful olarak meclise gönderdiğiniz kişilere ne oldu ne değişti? Görüyoruz, şahit oluyoruz. Ankara'ya giden sizleri unutuyor. Ankara'ya giden kendisinden başka kimseyi görmüyor. Ama emin olabilirsiniz, bu kardeşlerinizi Ankara'ya gönderdiğiniz zaman onlar orada sizin gözleriniz, sizin duygularınız ve sizin eliniz, kollarınız olacaktır. Dolayısıyla değerli kardeşlerim, siz bu azimle, gayretle bu kardeşlerinizi destekleyin, bu sizin iyiliğiniz içindir." diye konuştu.

 

 "Kimi tercih edip oyunuzu verirsiniz ona tabisiniz" 

Konuşmasının devamında peygamber efendimizin "Kişi ve topluluk bulunduğu hal üzere idare edilir" hadisini hatırlatan Temel, "Siz kimi tercih ederseniz, oyunuzu kime verirseniz ona tabisiniz, o sizi temsilen orada bulunacak. Eğer doğru bir tercih istiyorsanız o zaman doğru bir tercih yapmalısınız. HÜDA PAR dışında farklı bir tercih size fayda getirmedi bugüne kadar ve bundan sonra da getirmeyecektir. Lütfen bu sefer deneyin. HÜDA PAR Türkiye'nin her yerinde Elhamdülillah seçime giriyor ve Allah'ın izniyle halkımızın teveccühü ve desteğiyle barajları aşıp yıkacağız." ifadelerini kullandı.

 

"İnsanı ve adaleti merkeze alan siyasetimizi hep birlikte büyüteceğiz"

Programda kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı da HÜDA PAR olarak, "Önce İnsan, Öncelik Adalet" şiarıyla siyaset sahnesinde yerini aldıklarını vurguladı. 

Tasalı, "İnsanı ve adaleti merkeze alan siyasetimizi hep birlikte inşallah büyüteceğiz. Bingöl'ümüze, ülkemize ve İslam ümmetine hizmet etmeye adayız. Bu yolda hep beraber, birlikte, bizimle olursanız, insanlık ve adalet mücadelemiz daha da büyüyecek ve bizler sizlerin desteklerinizle Ankara'ya gittiğimizde İnşallah hem yerelde hem de genelde insanlık ve adalet mücadelemizi en yüksek perdede yapmış olacağız. Tabi ki bu sizin desteklerinizle olacak." dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum