Advert
as

“Korsan Taşımacılığa Karşı Önlem Alınsın”

“Korsan Taşımacılığa Karşı Önlem Alınsın”

S.S. 10 Nolu Solhan-Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenav Bilmez, Solhan’da korsan taşımacılık yapanlara karşı önlem alınmasını istedi.

Solhan’da korsan taşımacılık yapıldığını ifade eden S.S. 10 Nolu Solhan-Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenav Bilmez, “İlçemizde korsan taşımacılık yapanlara karşı önlem alınsın.”dedi. 

İlçedeki korsan taşımacılık için önlem alınmasını isteyen Başkan Bilmez,”Minibüs sahipleri olarak düzenli bir şekilde devletimize vergimizi ödüyoruz. Solhan’da yolcu taşıma yetkisi olmayanlar taşımacılık yapmaktadırlar. Bu bizleri mağdur etmektedir. İlçemizde korsan taşımacılık yapanlara karşı önlem alınsın. Ayrıca Muş firmaları Bingöl’e giden Solhan yolcularını almaktadır. Firmaları birkaç kez uyarmamıza rağmen bir türlü sonuç alamadık bu konuda yetkililerden bize yardımcı olunmasını istiyoruz. Devletin esnafı koruma ve destekleme görevini yerine getirmesi hususunda, yasal düzenlemelerden taviz verilmemesini istiyoruz. Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü gerekli tedbirleri almaz, korsan taşımacılık yapanları engellemezse artık kontak kapatıp greve gitmek zorunda kalacağız. Yetkililer bizlerin şikayetini beklemeden korsan taşımacılık yapanlara gerekli yaptırımlarda bulunmalarını istiyoruz."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum