Advert
as

Umut Kervanı Ramazan Yardımlarına Başladı

Umut Kervanı Ramazan Yardımlarına Başladı

Solhan Umut Kervanı, Ramazan ayında fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere gıda yardımlarına başladı.

Her geçen gün çalışma halkalarını genişleten Solhan Umut Kervanı, mazlum ve muhtaçların adeta umudu haline gelerek; yardımlarla muhtaç, kimsesiz, fakir ve yetimlerin ihtiyaçlarını hafifletmenin gayreti içerisinde çalışmalarını yürütüyor. 

Solhan Umut Kervanı tarafından yapılan yardımlar ile ilgili açıklamada;”Ramazan ayının gelmesi beraberinde birçok güzelliği getiriyor. İbadet, sabır, hayır, hasenat, zikir,  şükür ve birçok anlamda insana değer katan güzel izler bırakıyor. Özellikle bu ayın gelmesini en çok arzulayanlardan bir kesim de muhtaç,  kimsesiz ve yetim ailelerdir. Genelde insanlarımız bu ayda sadaka, infak, zekât, fitre vererek büyük bir toplumsal dayanışmaya adeta imza atarlar. Bu ayda Rabbimiz,  diğer zamanlara göre daha fazla ecir verip kulunu rıza makamına çıkarmak ve onu sevdiğini salık vermektedir. Bizlerde yıllardır ''alan el ile veren el'' arasında köprü görme işlevimizi hayırsever halkımızın desteğiyle sürdürme azmindeyiz. Bu Ramazan ayında Umut Kervanı Vakfının belirlediği  ''Seni Bekliyorlar '' sloganı ile bizlerde bu hayırlı işe talibiz. Gelin bu Ramazanda infak,  sadaka, zekât ve fitreler ile muhtaçlara bir umutta biz olalım. Çünkü onlar Seni Bekliyorlar.”denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum