Advert
as

Vatandaşlar Ucuz Et Kuyruğunda

Vatandaşlar Ucuz Et Kuyruğunda

Bingöl’de Ramazan ayına bir gün kala ucuz et almak isteyen vatandaşlar, Et Süt kombinası et satış mağazasında kuyruk oluşturdu.

Bingöl’de Ramazan arifesinde ucuz et almak isteyen vatandaşlar sabah erken saatlerinden itibaren Bingöl Et Süt Kombinası, et satış mağazasının önünde kuyruğa girdi.

Et ve Süt Kurumu Bingöl Satış Mağazasında, kıyma 29, dana kuşbaşı ise 31 liradan satışa çıkarıldı.

Konu hakkında bilgi veren Et ve Süt Kombinası Müdürü Burhan Coşkun, Her Ramazan öncesi bu yoğunluk ile karşılaştıklarını söyledi 

“Vatandaşların 10 TL’ye yakın bir avantajı var”

Ramazan dolayısıyla kasaplarda satılan fiyatların altında bir fiyatla et ve kıyma sattıklarını belirten Coşkun, “Et ve Süt Kombinasına rağbet bir hayli fazla. Kurum olarak 17 kasabımızla sadece mağaza için ortalama 20 büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapıyoruz. İlimiz dışında Tunceli, Muş, Elazığ ve Malatya'nın da et ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kasaplardaki fiyata nazaran vatandaşların 10 TL’ye yakın bir avantajı var. Et fiyatlarımız kuşbaşı 31 TL, kıyma 28, 75 kuruş ve biftek 36 TL’den vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşa daha kaliteli, daha lezzetli ürünler sunuyoruz. Bu kalabalık her Ramazan ayında ve bayramlarda yaşanan bir durum.” ifadelerini kullandı.

Bingöl Et ve Süt Kombinasında alış-veriş yapan vatandaşlardan Mehmet Emin Berbek, “Kasaplarda et yaklaşık olarak 45 TL iken, burada ise 31 TL’dir. Burası Bingöl için güzel bir yer. Fakir-fakuranın yeridir. 45 TL nerde, 31 TL nerde.  Bu poşetteki et 100 TL tuttu. Gidip kasapta alsam 200 TL tutar.” şeklinde konuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum