Advert
as

SÜTAŞ’tan Öğrencilerine Burs ve İş Garantisi

SÜTAŞ’tan Öğrencilerine Burs ve İş Garantisi

Bingöl’de temel atmaya hazırlanan SÜTAŞ ile Bingöl Üniversitesi arasında, öğrencilere burs ve genel akademik not ortalaması (GANO) 2,50 olan öğrencilere SÜTAŞ Grup Şirketlerinde işe alım garantisi protokolü imzalandı.

Bingöl’de kuracağı dev tesisin temel atma törenine sayılı günler kalan SÜTAŞ ile Bingöl Üniversitesi arasında çok önemli bir protokol imzalandı. İmzalanan protokolle Bingöl Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlığı Programı ile Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programını en yüksek puanla kazanan ve kayıt yaptıran ilk üç öğrenciye ‘SÜTAŞ Eğitime Destek Bursu’ verilecek.

Yine imzalanan aynı protokolle Veteriner Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlığı Programı ile Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programını GANO 2,50 olan öğrencilere SÜTAŞ Grup Şirketlerinde işe alım garantisi de verildi.

Yapılan açıklamada, “Bu protokol, SÜTAŞ tarafından mesleki eğitime destek amacıyla Veteriner Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu programlarının daha fazla ve daha nitelikli öğrencilerin tercih etmesini sağlamak, öğrencilerin başarısını teşvik etmek ve ülkemizin süt sektörü için daha nitelikli teknik elemanlar yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.   

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum