Advert
as

Miniklerin Yılsonu Etkinliği

Miniklerin Yılsonu Etkinliği

Yeşilova ve Yüzenada Anaokulu öğrencileri yılsonu etkinliğini Belediye Kültür merkezinde coşkulu bir şekilde kutladı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen minik öğrencilerin yılsonu etkinliğine Yeşilova ve Yüzenada Anaokulu yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Yeşilova Anaokulu Müdürü Ferhat Sönmez “Okul öncesi eğitimin hayattaki öğrenmenin yüzde 70'inin gerçekleştirildiği, kişilik gelişimi için en kritik dönem olduğunu biliyoruz. Bu nedenle yılsonu etkinliğimizin sadece bir eğlence programı olarak değil aynı zamanda eğitsel ve kültürel bir etkinlik olarak da görülmesi gerekmektedir. Öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları etkinliklerini, ürünlerini gelen misafirlerimize gösterme fırsatı bulmuş oldular. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük bir anlam ifade eden bu etkinlikte bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmayan tüm velilerimize ve misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum