Advert
as

Bingöl’de Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi

Bingöl’de Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Valilik önünden Dörtyol Saat Kulesi önüne kadar farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Valilik önünden Dörtyol Saat Kulesi önüne kadar farkındalık yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe Vali Ali Mantı, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, Dernek Başkanları, Rehabilitasyon Merkezleri, Kurum Müdürleri, Engelli Bireyler ve Öğrenciler katıldı.

Devletin engelli bireyler için tüm imkânları seferber ettiğini belirten Vali Ali Mantı,“Bu hafta münasebetiyle değerli engelli kardeşlerimizin ve derneklerimizin yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Dernek başkanlarını ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Kurumlarımızın ve Bingöl halkımızın derneklerimize verdikleri destek ve göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Devletimiz her alanda olduğu gibi bu alanda imkânlarını seferber etmiştir. Dünyanın çoğu ülkelerinde olmayan haklar devletimiz tarafından engelli kardeşlerimize sunulmuştur. Kardeşlerimizin hiçbir konuda mağdur olmaması için devlet ve millet olarak elimizdeki her türlü imkânı kullanacağız.

Tüm kurum, kuruluşlarımız ve halkımızla beraber değerli kardeşlerimizin problemlerini çözme yolunda seferber olmuş durumdayız. Tekrar 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutluyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum