Advert
as

Tasalı, HÜDA PAR'dan Aday Adaylığını Açıkladı

Tasalı, HÜDA PAR'dan Aday Adaylığını Açıkladı

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığından istifa eden Hamdullah Tasalı, milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Bingöl'den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Tasalı, 27'nci dönem milletvekili genel seçimlerinin Bingöl'e, ülkeye ve İslam ümmetine hayırlı olmasını, huzura ve barışa vesile olması temennisinde bulundu.

Yaklaşık 6 yıldır HÜDA PAR Bingöl il başkanlığını yürüttüğünü ifade eden Tasalı, şunları söyledi:

“Doğrusu HÜDA PAR sloganıyla seçim çalışmalarının startını veren partimize 27'nci dönem milletvekilli aday adaylığı için başvurumu yaptım. Başvuru evraklarımızı İl Başkanlığı vekili olan arkadaşımıza teslim ettik.  HÜDA PAR olarak bizler, ‘Önce İnsan Öncelik Adalet' temasıyla Seçim çalışmalarını de bu eksende yürüteceğiz. Biz adaleti sadece mahkeme salonlarında, yargı kararlarında aramıyoruz. Sosyal, siyasal, iktisadi, idari, hizmet, eğitim ve hukuk gibi birçok alanda ciddi adaletsizlikler söz konusudur. 28 Şubat post modern darbecilerinin mağduriyetleri giderilmediği gibi yeni mağduriyetlerde ortaya çıkmaktadır. Daha önce OHAL 22 ilde var iken, şuanda ülkenin tamamında yürürlüktedir. Bundan dolayı birçok alanda bireysel hak ve hürriyetler kısıtlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda Mülakat ve güvenlik soruşturmalarından kaynaklı hak, hukuk ve adalet baypas edilmiş, yeni mağduriyetler oluşmuştur. Tüm bu alanlarda adaletin yeniden tesis edilmesi için mücadele vereceğiz. Siyasetimizin merkezine öncelikle insanı koyacağız. İnşallah halkımızın destekleriyle, yeni Türkiye'nin meclisinde adaletin tesisi için haksızlıklara karşı mücadele edeceğiz.”dedi.

Hamdullah Tasalı kimdir?

Tasalı, 1970 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Genç ilçesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. 28 Şubat post modern darbesi sonucunda maddi ve manevi baskılara maruz kaldı. 26 yıl Serbest Muhasebecilik yaptı. 2016 yılında emekli oldu. 2009 -2011 yılları arasında Bingöl'de bazı STK'ların kurucu başkanlığını yaptı. 2012 yılında HÜDA PAR'ın Kurucu İl Başkanlığının yanı sıra, 6 yıl HÜDA PAR'ın İl Başkanlığı görevini yaptı.  Tasalı, evli ve 3 çocuk babasıdır.




 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum