Advert
as

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl’de yapılan uyuşturucu operasyonlarında yaklaşık 24 kilogram esrar ele geçirilirken, yakalanan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Operasyonla ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: “Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

1-) 24/04/2018 günü ilimiz Genç İlçesinde 34… plaka sayılı araçta yapılan aramada aracın gizli bölmelerine saklanmış vaziyette 3 kilo 80 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, kırsal bölgeden batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı tespit edilen M.M.A-N.A.-A.Ö. isimli şahıslar yakalanmış, konu ile ilgili olarak adli merciler tarafından M.M.A isimli şahıs tutuklanmış, N.A ve A.Ö isimli şahıslar serbest bırakılmışlardır.

2-) Devam eden çalışmalarda 28.04.2018 günü İlimiz Bingöl-Elazığ yolu üzerinde 46… plaka sayılı yolcu otobüsünde bulunan S.K isimli şahsın yanında bulunan poşette yapılan aramada 4 kilo 435 gram ot esrar maddesi ele geçirilmiş, bir diğer yolcu S.Ö isimli şahsın valizinde yapılan aramada ise 15 kilo 590 gram gelen ot esrar maddesi el geçirilmiş, her iki şahısta adli merciler tarafından tutuklanmıştır. 

Yapılan çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatı yapan 5 şahıs yakalanmış, toplamda 20 kilo 25 gram ot esrar maddesi ile 3 kilo 80 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, 3 şahıs tutuklanmıştır.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum