Advert
as

Gönül, Hüda Par'dan Aday Adayı

Gönül, Hüda Par'dan Aday Adayı

Milletvekilliği seçimi öncesi partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Hüda Par’ın genç aday adayı Hasan Gönül, başvurusunu yaptı.

Parti çalışmalarında ve adaylık sürecinde gençlere öncelik veren Hüda Par’ın genç aday adayı Hasan Gönül, Hüda Par İl Başkanlığına gelerek aday adaylık başvurusunu yaptı.

Adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gönül şunları söyledi;”Hüda Par’ın gençlere ve gençliğe değer vermesi benim bu kararı almamda etkili oldu. Allah Resul’ü buyuruyor ki; Ben İslam dinini yaşlılara anlattım bana sırtını döndüler. İslam davasını gençlere anlattım bana yüzünü döndüler. 27. dönem milletvekilliği adaylığım ümmetin vahdetine vesile olsun.” dedi.

Hasan Gönül kimdir;

01.06.1990 Bingöl Genç doğumlu olan Hasan Gönül ilk ve ortaöğrenimini Bingöl Fatih İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseyi Mehmet Akif Ersoy lisesinde okudu. Daha sonra Bingöl Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden mezun oldu. Eğitimine ilahiyat bölümünde devam eden Hasan Gönül esnaflık yapmaktadır. Anadili Zazaca’nın yanı sıra orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum