Advert
as

Şahin Bingöl, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Şahin Bingöl, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

AK Parti’den Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını yapan Bingöl: “Günün rüzgarıyla savrulanlardan olmadık. Davamız da, mücadelemiz de nettir. Bu kutlu davanın neferi olmaktan onur duyuyor, ülkeme ve milletime hizmet için hazır olduğumu ifade ediyorum.” dedi.

Erken seçim kararının ardından yeni bir sürece giren Türkiye, 24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine odaklandı, siyasi partilerde aday adaylığı süreçleri başladı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Bingöl Milletvekilliği için ilk başvurular da alındı. Parti genel merkezine müracaat ederek aday adaylığını ilan eden Ekonomist ve Siyaset Bilimci Şahin Bingöl,  başvurusunun hayırlara vesile olmasını diledi.

 

“Kirli İttifakların Amacı Güçlü Türkiye’yi Zayıflatmaktır”

Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik düşmanlık besleyenlerin kirli ittifak ekseninde bir araya geldiğini vurgulayan Bingöl; “Bu süreçte ülkemizin bütünlüğünü hedef alanlara inat, partimizdeyiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Kin ve nefretlerini süslü cümlelerle masumlaştıranlara ve ‘Erdoğan gitsin ülke batarsa batsın önemli değil’ zihniyetine karşı, ülkemizin birliği ve aydınlık geleceği için Ak davamızı savunmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, tüm kirli ittifakların ana sebebi Sayın Erdoğan’a dönük düşmanlık hisleri ve güçlenen Türkiye’nin engellenmesi, zayıflatılıp eski haline dönüştürülmesidir. Bizler buna karşı varız, mücadelemiz devam edecek ve sonucu ne olursa olsun bu kirli ittifaklara karşı en çetin mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

 

“Yarınları Düşünerek Hareket Edelim”

Zorlu bir süreçten geçen Türkiye’nin, milletin asil ve onurlu yaklaşımıyla bir kez daha bu badireyi atlatacağını ve düşmanlarına inat büyümeyi sürdüreceğini kaydeden Bingöl, bunun için her bireyin sandık başında ülkenin ve çocuklarının yarınlarını düşünerek hareket etmesi çağrısında bulundu.

Kirli propagandalara kanmadan, aklıselim düşünülerek hareket edilmesinin yarınlar için faydalı olacağı düşüncesini de paylaşan Bingöl; “Bu memleketin yarınlarına hep birlikte sahip çıkalım. Kirli ittifakları bozalım ve Türkiye’yi esir almaya çalışanlara gerekli cevabı sandıkta verelim” diye konuştu.

 

“Türkiye de Bingöl De Güzel Olacak”

Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığıyla ilgili “Ülkemiz, milletimiz ve özelde Bingöl’ümüze hizmet için varız” değerlendirmesini paylaşan Şahin Bingöl; “Davamızda samimiyetle var olmaya devam ediyor, halkımıza hizmet için bu göreve talip olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu anlamda asil, onurlu ve güçlü halkımıza hizmet için milletvekili aday adaylık müracaatımızı yaptık ve halkımızın duasına talip olduk. Allah izni, halkımızın desteği ve Genel Merkezimizin takdiri ile hizmet etmek nasip olursa, milletimiz için yapılması gereken her türlü hizmeti hayata geçirme noktasında elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. İnanıyoruz ki, 24 Haziran’dan sonra Türkiye de, Bingöl de güzel olacak” açıklamasında bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum