Advert
as

İşadamı Varan, Ak Parti’den Aday Adayı

İşadamı Varan, Ak Parti’den Aday Adayı

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İnşaat mühendisi iş adamı Emin Varan, “İyi niyet ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için aday adaylığımızı açıklıyorum. Allah yolumuzu hayırlı kılsın. Günümüzü ve geleceğimizi aydınlık etsin.”

İnşaat mühendisi iş adamı Emin Varan, 24 Haziran’da yapılacak seçimde, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylık başvurusu ile ziyaretlerine başlayan Varan, Solhan’a yaptığı ziyaret kapsamında Solhan Haber Gazetesi’ni de ziyaret etti.

Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin iyiye doğru yol alması için aktif siyasete atılmaya karar verdiğini belirten Varan, “Bir Bingöllü olarak yıllardır siyasetle iç içe olarak her zaman bir nefer olarak partimizin bütün çalışmalarına katıldım. Bundan sonra ilimize, ülkemize ve partimize daha iyi hizmet verebilmek için hizmete talip oldum. Artık ilimizin siyasetinde taze kanlara ihtiyacın olması gerektiği inancıyla aday adaylık başvurusunda bulunma gerekliliğini hissettim. Dürüstlük, sadakat, merhamet ve adalet en büyük düsturlarımdır. İyi niyet ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için aday adaylığımızı açıklıyorum. Allah yolumuzu hayırlı kılsın. Günümüzü ve geleceğimizi aydınlık etsin.”

Emin Varan Kimdir?

1967 yılında Bingöl’ün Genç ilçesinde doğan Varan, ilk, orta ve lise eğitimini Genç merkezde tamamladı. Fırat Üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknikerliği Ön Lisans Bölümünü bitirdi. Lisans eğitimini ise Bosna Hersek Uluslararası Travnik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Bir süre memurluk yapan Varan, halen ticaret ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Sivil Toplum örgütlerinde aktif görev yapan ve yöneticilik görevlerini de üstlenen Varan, evli ve 9 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum