Advert
as

Şiddetli Yağış Bir Eve Zarar Verdi

Şiddetli Yağış Bir Eve Zarar Verdi

Hafta Sonu aniden bastıran şiddetli yağış sele dönüşünce Boğlan Mahallesinde bulunan Muhittin Çay’a ait evi su bastı.


 

Hafta Sonu etkili olan yağmur sonrası Muhittin Çay’ın evini su bastı. Eşyalarının sudan zarar gördüğünü  belirten Muhittin Çay, yetkililerden yardım istedi.

 

Boğlan Mahallesi Ziyaret Caddesi Göksu Köy yolunun alt kısmında bulunan Muhittin Çay isimli vatandaşa ait ev, yoğun yağış nedeniyle oluşan su taşkınıyla evin içinde bulunan mobilyalara zarar verdi.

 

Selden zarar gören Muhittin Çay,“Yağmurun şiddetli bir şekilde yağması sonucu, su taşkını evimizin duvarını yararak evin içine sızdı. Bende hemen belediyeyi arayarak haber verdim. Hafta sonu olması sebebiyle geleceklerini ummuyordum ama kepçe ve itfaiye ekipleri gelerek su taşkının yönünü değiştirip olası daha büyük bir zarardan kurtardılar. Ardından Allah razı olsun. Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız Bey ve beraberindeki zabıta arkadaşlar bizleri ziyaret ettiler. Belediye Başkanı olay yerinde çekilen fotoğraflarla birlikte kendilerini hafta içinde ziyaret etmemizi söyleyerek, ilgili kurumlara gerekli bilgileri aktaracaklarını belirtti. İlgilerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum