Advert
as

Bingöl’de Karate Yarışmaları Yapıldı

Bingöl’de Karate Yarışmaları Yapıldı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate yarı final müsabakaları Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Karşıyaka spor salonunda yapıldı.

 

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate yarı final müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bingöl, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Tunceli, Malatya, Adıyaman, Van, Muş ve Batman illerinden yaklaşık 250 kız ve erkek sporcunun katılımıyla Karşıyaka spor salonunda yapıldı.

 

Yoğun katılımın sağlandığı kata ve kumite kategorilerinde düzenlenen Analig Karate yarı final müsabakalarında yıldız kızlar kategorisinde 48 puanla Diyarbakır birinci olurken, yıldız erkekler kategorisinde Şanlıurfa birinci oldu.

 

İlimiz adına ferdi olarak yarışan +60 kiloda Mehmet Ali Çaparlar ve +50 kiloda Zeynep Odunçelik birinci olarak 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Yalova ilinde yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.

 

İl Müdürü Arıkan’dan teşekkür

 

Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini takdim eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, müsabakalara katkı ve desteklerden dolayı başta Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi olmak üzere katılım gösteren tüm illere, Hakemlere, antrenörlere ve sporculara teşekkürlerini iletti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum