Advert
as

Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası Sonuçlandı

Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası Sonuçlandı

“Bahar Etkinlikleri” kapsamında Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen Liseli Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı.

 

“Bahar Etkinlikleri” kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseli Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası Final ve üçüncülük müsabakasına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,  İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya, İlçe Sağlık Müdürü Fırat Makta, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nafiz Çapın, Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Çiftçi ve birçok vatandaşımız katıldı.

 

Final Müsabakası sonucunda Birinci Yusuf Can Söylemez ödülünü Kaymakam Fatih Okumuş’tan, ikinci M. Şiyar Oğrak Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldızdan, üçüncü Osman Tunç Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu’dan ve dördüncü gelen Serkan Süt ise ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya’dan aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum