Advert
as

Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Bugün Başlıyor

Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Bugün Başlıyor

Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından “Bahar Etkinlikleri” kapsamında organize edilen Ortaokullar arası Futbol Turnuvası bugün başlıyor.

“Bahar Etkinlikleri” kapsamında düzenlenecek olan Ortaokullar arası Futbol Turnuvası A Grubu ve B Grubu olmak üzere iki gurup arasında gerçekleşecek. A Grubunda; Hazarşah Yeni Yerleşim Ortaokulu, İMKB Ortaokulu, Solhan YBO, Öğretmen Veli Tuğa Ortaokulu yer alırken, B Grubunda; 28 Ağustos Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu bulunuyor.

 

Ortaokullar arası Futbol Turnuvasının ilk müsabakası Solhan YBO ile Arakonak İMKB Ortaokulu arasında Solhan YBO Halı Sahasında 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 15.00’da Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkanın düdüğü ile başlayacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum