Advert
as

Ak Parti, Solhan’da İstişare Toplantısı Yaptı

Ak Parti, Solhan’da İstişare Toplantısı Yaptı

Ak Parti Solhan İlçe Başkanlığı Nihat Doğu Tarafından organize edilen İstişare Toplantısına Ak Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler ve İl Yürütme Kurulu katıldı.

 

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler ve İl Yürütme Kurulu, Solhan’da istişare toplantısı yaptı.

Belediye Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Başkan Yardımcıları, İl Yürütme Kurulu üyeleri, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belde Başkanı Mustafa Döner, Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis üyeler, Belediye Meclis üyeleri, Arakonak Belde Başkanı ve Teşkilat üyeleri, Kadın Kolları başkanı ve üyeleri, Gençlik kolları başkanı ve üyeleri katıldılar.

Tanışma faslından sonra toplantıya Katılan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler”,  Ak Parti içerisinde bizler birer aileyiz, önümüzdeki dönem çok önemli seçimler olmasından dolayı bu seçimlerde iyi bir sonuç almak için şimdiden çalışmak ve birikim yapmak zorundayız. Türkiye olarak çok kritik bir süreçteyiz bizleri yıkmak için her türlü oyunlar oynanılıyor bunlara fırsat vermemek için yoğun bir eforla, büyük bir azimle çalışmalıyız. Türkiye eskisi gibi değil eskiden çok zor şartlar altında yaşıyorduk çok şükür partimiz sayesinde bu zorluklardan kurtulduk. Üye çalışmalarına da değinen Güler, mutlaka üye sayımızı gün geçtikçe arttırmalıyız, hasta ve yaşlılarımızı sık sık ziyaret etmeliyiz, gençleri kaybetmemek için onlarla çok irtibatlı olmalıyız.”şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ise toplantının çok verimli geçmesiyle birlikte Toplantıya Katılan İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, İl Yürütme kurulu üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum