Advert
as

Hizmette Öncü Firma Artık Bingöl'de

Hizmette Öncü Firma Artık Bingöl'de

Apartman site yönetimi, güvenlik hizmetleri, temizlik hizmetleri, inşaat, gayrimenkul, gıda ve tekstil sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren İstanbul merkezli Alan Şirketler Grubu, yeni şubesini Bingöl’de açtı.

 

Apartman site yönetimi, güvenlik hizmetleri, temizlik hizmetleri, inşaat, gayrimenkul, gıda ve tekstil sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren İstanbul merkezli Alan Şirketler Grubu, yeni şubesi olarak Bingöl’de Bölge Müdürlüğünü oluşturdu.

 “Alan Şirketler Grubu Türkiye’de bir Ekol olacak”

Bingöl Solhan doğumlu olan Alan Şirketler Grubu Türkiye Genel Müdürü Feyzullah Karabeyeser, 1988 yılında İstanbul'da tekstil sektöründe hizmet vermeye başladıklarını belirterek,”Tekstil ile başladığımız iş hayatında bugün bünyesinde 6 şirkete ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve bundan sonra da başarıyla büyümeye devam edeceğiz.”diyerek daha fazla iş kollunda hizmete devam edeceklerini ulusal bazda Türkiye'de bir ekol olacaklarını belirtti.

 Alan Şirketler Grubu Yöneticisi Karabeyeser;”Türkiye’nin şu an 12 ilinde hizmet vermekteyiz ve bu hususta gerekli yazılım ve donanımları hazırladık. Türkiye’deki bütün siteler için gerekli dokümantasyon ve reklam çalışmalarımızı yaptık. Müteahhit firmalara e-mail ve sosyal medya üzerinden tek tek bilgilendirme yaparak,  biz bu işin neresindeyiz, bu iş nasıl yapılır diye anlattık. Firma olarak şeffaf ve hesap verebilir, yönetim düsturu çerçevesinde interaktif muhasebe programımızdan, site de oturan bütün kat sakinlerine kullanıcı adı ve şifre veriyoruz. Böylelikle kullanıcı adı ve şifre ile bütün kat sakinleri birer denetçi oluyor'' ifadelerini kullandı.

 “Bingöllüler Alan Şirketler Grubunun kalitesiyle buluşacak”

 Şirket Müdürü Feyzullah Karabeyeser, profesyonel site yöneticiliğinin ek işleri olmadığını belirterek ''Teknolojik ve internet alanındaki gelişmelere gözümüzü kapatamazdık bu sebepten muhasebe yazılımımız olan Alan interaktif programımızda hem rakamsal bazda hem de sistem üzerinden fatura görsellerini göstererek kağıt karmaşasını ve zaman kayıplarını ortadan kaldırdık. Muhasebe programımızı kendimiz yazdırarak bilgi güvenirliğini de ön planda tuttuk. 12 ilde hizmet faaliyetlerimizi sürdürürken aynı zamanda 24 ilde de reklam çalışmalarımız devam etmektedir. Bingöl bölge müdürlüğümüzü örnek göstererek çalışacağımız bütün illerde bölge müdürlüğü için ofis oluşturmak ve artık yönetim hizmetlerimizi uzaktan değil bire bir yakından takip ederek, Bingöllü hemşerilerimin Alan Şirketler Grubunun kalitesinden faydalanacaklarını belirterek memnuniyetlerinin garantisini veriyoruz.” dedi.

 Kat Mülkiyet Kanunu 634 sayılı kanunların % 90’nını uygulayarak Apartman site ve rezidanslarda yöneticiliğin sınırlarını yeniden çizdiklerini belirten Karabeyeser,”Güvenlik hizmeti, kapıcılık hizmeti, peyzaj düzenleme, havuz yönetimi, hamam yönetimi, kreş yönetimi, temizlik hizmeti, asansör bakımı, hidrofor bakımı, ilaçlama hizmeti, bütçe yönetimi, teknik destek ve enerji yönetimi gibi hizmetleri tek elden yapabiliyoruz.” diyerek,  Alan Şirketler Grubunun hizmet sınırlarını daha üst seviyelere taşıdığını, herkesin yoğun hayatına bir nefes getirecek ek hizmetlerinin olduğu belirtti ve şirketin artan hizmetlerle büyüyeceğini sözlerine ekledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum