Advert
as

Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Seçim

Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Seçim

Solhan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB), encümenlerinin belirlenmesi için seçime gitti. Yapılan seçim sonucunda birlik encümenleri belirlendi.

 

 

Mahalli İdare Birlikleri Kanunu gereğince 27 Köy muhtarları arasında Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni seçimi yapıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantı, Birlik Başkanı Kaymakam Fatih Okumuş başkanlığında gerçekleşti.

Tüm köy muhtarlarının doğal olarak üyesi olduğu birlik encümeni için yapılan seçim öncesinde encümenliğe aday muhtarlar belirlendikten sonra oy kullanma işlemine geçildi. Köy muhtarlarının oy kullandığı birlik encümeni seçimi sonucunda Şimşirpınar Köyü Muhtarı Nazım Ok 16 oyla, Bozkanat Köyü Muhtarı Ömer Ayra ise 12 oyla yeni dönemde birlik encümenliğine seçildiler. İl Genel Meclisi üyelerinden ise Tayyip Kaya ile Abdurrahim Sayılı birlik encümenliğine seçildiler.

Yapılan seçimin akabinde bir konuşma yapan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Fatih Okumuş, seçimin hayırlara vesile olmasını dilerken seçilen arkadaşlara da başarı dileklerinde bulundu. Birlik encümeni seçilen muhtarlar ile il genel meclisi üyeleri katılımcılara teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum