Advert
as

Öztürk, Bölge Dördüncüsü Oldu

Öztürk, Bölge Dördüncüsü Oldu

Erzurum’da düzenlenen Hutbe Yarışmasında Bingöl’ü temsilen katılan Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Serhat Öztürk Bölge dördüncüsü oldu.

İmam hatip liseleri arasında yapılan “Genç Hatipler Minberde” hutbe yarışması bölge finali Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii’nde gerçekleşti.

Başta Erzurum olmak üzere Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Ardahan, Artvin, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş ve Bingöl illerinin yarıştığı yarışmada öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Başkanlığını Palandöken Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın yaptığı jüri heyeti, Erzurum Müftülüğü Merkez Vaizi Dr. Fikrullah Çakmak, Ulu Camii İmam Hatibi Abdulkadir Düzenli, Araştırma Görevlisi Ali Şimşek ve Öğretim Görevlisi Murat Çiftli’den oluştu.

 

Yarışmada Gümüşhane Kelkit’ten Cihat Özdemir birinci olurken, Erzurum Yakutiye’den İbrahim Algan ikinci, Erzincan’dan Talha Burak Erkal ise üçüncü olurken, Bingöl’ü temsilen katılan Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Serhat Öztürk ise dördüncü oldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum