Advert
as

Cami Gençlerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

Cami Gençlerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

Hidayet Camisinde Kur’an-ı Kerim dersi alan gençlere, forma ve spor ayakkabısı hediye edildi.

Solhan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Sosyal sorumluluk kapsamında Solhan Belediye Başkanlığının desteğiyle Hidayet Camiisinde Kur’an-ı Kerim dersi alan öğrencilere forma ve spor ayakkabısı hediye edildi.

Camiye giden gençlere cami kültürünü geliştirmek ve camiyi daha çok sevdirmek amacıyla cami logolu ve gençlerin isminin yazılı olduğu formalar ile spor ayakkabısı dağıtıldı.

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünde düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nafiz Çapın, İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Hidayet Camii İmamı Baki Çölemerikoğlu ve camiye giden gençler katıldı.

Programda teşekkür konuşmasını yapan Hidayet Camii İmamı Baki Çölemerikoğlu,”Her zaman söylüyorum “Bir ülkenin geleceği çocuklar ve gençlerdir.” Biz bu gençlerle bir bütünlük sağladığımız müddetçe inşallah gelecek çok daha farklı olacaktır. Bunlar geleceğin belki imamlarıdır, öğretmenleridir, milletvekilleridir, belediye başkanlarıdır, polisidir, askeridir, memurudur bunlar hepsi geleceklerimizdir. Bu kaynaşma böyle devam ettiği müddetçe Rabbim şahittir ki her şey güllük gülistanlık olacaktır. Allah sizlerden razı olsun. Çocuklarımızı böyle güzel bir şekilde sevindirdiniz, Rabbim sizleri de hem dünya da hem de ahirette sevindirsin.” dedi

Etkinliğe vesile olanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız; “Çocuklar bizler sizi seviyor ve sizlere değer veriyoruz. Biliyoruz ki sizler bizim gerçekten geleceğimizi inşa edecek olan yarınlarımızsınız. Dolayısıyla sizler için her daim şunu bilin ki elimiz taşın altında olacaktır. Yeter ki sizler okuyun, iyi nesiller olun, imanlı nesiller olun, vatanınıza milletinize hayırlı evlatlar olun, biz her daim yanınızda olacağız. Hiç bir zaman sıkıntılarınızı, problemlerinizi, sorunlarınızı Allah'ın izniyle karşılıksız bırakmayacağız. Hocam da burada yeter ki bize iletilsin. İnşaallah bizlere ne düşerse sizlerin yanında olacağız. Sizinle birlikte İnşaallah çok daha güzel ve iyi şeyler yapma düşüncemiz gayretimiz olacaktır. Bunu da bilmenizi istiyorum, ben tekrardan vesile olan bütün arkadaşlarıma gerçekten şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepsinden razı olsun, Rabbim hiç bir Müminin, Müslüman’ın emeğini zayi etmesin, boşa çıkarmasın, sizlere de zihin açıklığı versin, her birinizi salihlerden eylesin. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Katkı sunanlara teşekkür eden Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,“ Gençler; siz gelecekte, geleceği şekillendiren çocuklarsınız. Allah yardımcınız olsun. Rabbim sizlere zihin açıklığı versin, daha güzel yerlere getirmeyi nasip etsin, ben bu işe vesile oldukları içinde tekrardan Mala Baki Hocam ve diğer arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizde razı olsun.” dedi.

 

Emniyet kapılarının gençlere daima sizlere açık olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Vehbi Sarıkaya; “Böyle güzel bir organizasyona vesile olan Başkanlarımıza, Gençlik Spor Müdürümüze, Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bizim büyüklerimiz şunu söylerdi; Başınız sıkıştığında gece gündüz hafta sonu ne olursa olsun, 24 saat görev yapan polisler var. Sizin bir ihtiyacınız olduğunda annenize, babanıza bile söyleme gereği duymadan her zaman polisin yanına gelin ne ihtiyacınız varsa talep edin, polis bir şekilde çözüm bulur. Bu nedenle teşkilatımızın kapıları size açık olduğunu unutmayın.“ dedi.

 

 

Son olarak konuşma yapan İlçe Gençlik Spor Müdürü Nafiz Çapın;“ Çocuklar ilk önce buraya gelip, bizleri onurlandırdığınız için hepimize teşekkür ediyorum. Benim işim gençler yani sizler siziniz. Benim istediğim gençlik; milletine, vatanına ve bayrağına bağlı olan dindar bir gençliktir. Eğer biz milli ve manevi duyguları gelişmiş, bir gençlik oluşturabilirsek inanın hem memleketimiz, hem ülkemiz çok yüksek kalitede gelişme sağlayacaktır.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum